deteljica ikona
Sreča ima novo oblikoPrenesi novo aplikacijo Loterije Slovenije in osvajaj milijone, kjerkoli že si.
Prenesi zdaj

ODGOVORNOST KOT POSLANSTVO

Kot uveljavljena in ugledna družba se zavedamo svoje družbene odgovornosti, zato dosledno uresničujemo strategijo odgovornega ravnanja, ki upošteva odnose z vsemi deležniki: z lastniki, upravičenci do koncesijskih dajatev, poslovnimi partnerji, vladnimi in nevladnimi organizacijami, sodelavci, igralci, posamezniki in skupinami, ki imajo upravičen interes v podjetju – ter naravno in družbeno okolje.

Smo družba z izjemnim poslanstvom: ustvarjamo zabavne in varne loterijske igre, ki jim zaupajo udeleženci in splošna javnost. Kot strateška naložba države skrbimo za družbeno odgovorno prirejanje iger in sofinanciramo slovenske invalidske, humanitarne in športne organizacije. Prav skrb za razpoložljivost ter stabilnost virov invalidskih, humanitarnih in športnih organizacij dajeta našemu delovanju poseben pomen. Ne sprejmemo nobene poslovne odločitve, ne da bi pri tem ne pomislili na njen vpliv na prejemnike sredstev, vključenih v Fundacijo za financiranje invalidskih in humanitarnih organizacij ter Fundacijo za šport.

Skrbimo za varnost igralcev, družbeno sprejemljivost loterijskih iger ter splošno varnost informacij in podatkov, posebno pozornost pa namenjamo aktivni skrbi za ranljive skupine prebivalstva. Pristojne revizijske institucije evropskega in svetovnega loterijskega združenja nas zaradi izpolnjevanja najzahtevnejših pogojev že vrsto let uradno prepoznavajo kot družbeno odgovornega prireditelja iger na srečo.

  

 

 


 

Loterija Slovenije je v letu 2009 pridobila certifikat odgovornega prirejanja iger na srečo pri neodvisni komisiji World Lottery Association (WLA).


Želim prejemati rezultate žrebanj na e-naslov:

Loto
Eurojackpot
Vikinglotto
3x3
Prijavi
Odjavi
cookies