deteljica ikona
Sreča ima novo oblikoPrenesi novo aplikacijo Loterije Slovenije in osvajaj milijone, kjerkoli že si.
Prenesi zdaj

  Igre z žrebanjem

  Super Loto logo
     

Loto je najpopularnejša klasična igra na srečo v Sloveniji, kjer lahko za 60 centov zadenete na tisoče evrov. V Lotu sami napovedujete, katerih sedem številk v skupini številk od 1 do 39 bo izžrebanih.
Poleg udeležbe v lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v lotku in lotu plus.
V igri je 22 vrst dobitkov.

 

 

Super Loto je izredni krog Lota, ki ga prirejamo občasno. Za glavni dobitek Super sedmico garantiramo 1 milijon evrov. Poleg sodelovanja v Super lotu se lahko odločite tudi za sodelovanje v Super lotku in Super lotu plus.
V igri je prav tako 22 vrst dobitkov.

 

 

 


 

 
     

Eurojackpot je prva evropska igra v Sloveniji, ki jo Loterija Slovenije prireja skupaj z drugimi prireditelji iger na srečo. Garantirani sklad za glavni dobitek Jackpot je 10 milijonov EUR, največja vrednost sklada pa 90 milijonov EUR.

Žrebanja so ob petkih zvečer, na Pop TV.

 

 

Vikinglotto je igra, v kateri zagotovljeni sklad za glavni dobitek Viking znaša 3 milijone in lahko naraste vse do 35 milijonov. Zato so na severu nanj nori vse od leta 1993. Super, kajne?!
Žrebanja so vsako sredo zvečer.

 

 


 

     
 
     

3x3 plus 6 je dnevna igra, z žrebanjem vsak dan.
Ob nakupu igre prejmete potrdilo o vplačilu, na katerem je natisnjena kartica, ki vsebuje 9 naključno izbranih številk za vrstice A, B in C (po tri številke za vsako vrstico) in naključno izbrano šestmestno številko plus 6.
Igro lahko vplačate za največ 7 zaporednih žrebanj. Ob vplačilu sedmih zaporednih krogov vam vplačilo za osmi krog podarimo.
V igri je 5 vrst dobitkov.

 

 

TikiTaka je igra, kjer se vse zgodi v 5 minutah, in to vsakih 5 minut. Temelji na žrebanju 20 številk od 70. Kako jo igrati, odločate vi. Izberite, koliko številk želite igrati in svoje srečne številke, določite, koliko boste vplačali, ter preverite rezultate. Tako preprosto je biti v igri za 200.000 evrov..

   

 


 


Želim prejemati rezultate žrebanj na e-naslov:

Loto
Eurojackpot
Vikinglotto
3x3
Prijavi
Odjavi
cookies