deteljica ikona
Sreča ima novo oblikoPrenesi novo aplikacijo Loterije Slovenije in osvajaj milijone, kjerkoli že si.
Prenesi zdaj

  Spletne igre

 
     

Opičje norčije - Prijazna opica je za svojo opičjo družino nabrala velik šop sladkih banan, a na poti do doma mora prečkati deročo reko. Pomagajte ji preko reke prinesti vse banane in dobitek 10.000 € bo vaš.

 

 

Bogata ozimnica - Delo na vrtu je zabavno in sproščujoče. Na svoji gredici izberite in poberite zrele pridelke. Prava kombinacija simbolov pridelkov vam lahko prinese 6.000 €.

 

 


 

 
     

Ujemi ribo - Kako lep dan, kot nalašč za ribolov! Ribe v jezeru že čakajo na slasten zalogaj. In če bodo dobro prijemale, lahko ujamete 20.000 €.

 

 

Zadeni raco - Ljubke račke in še ljubši dobitki! Cirkuško zabavišče vas vabi, da zadanete vsako od njih in odkrijete, kaj se skriva pod njimi. Zmagovalna kombinacija dobitnih simbolov vam lahko prinese kar 10.000 €.

 

 


 

 
     

Zmagovalni met - Sreča je zdaj v vaših rokah! Dve kocki in 35 kombinacij za dobitek. Izberite število, vrzite kocki in globoko vdihnite. Zmagovalen met vam lahko prinese 3.000€.

 

 

Karta na karto - Vas zanima, kako dobra je vaša intuicija? Zdaj imate odlično priložnost, da to ugotovite. Uganite, katera karta je nižja in katera višja. Napeta igra živcev in intuicije vam lahko prinese 15.000 €.

 

 


 

 
     

Desetka - Toliko priložnosti za dobitek in toliko izbire! 10 iger in kar 38 različnih dobitkov. Ta igra je res čista desetka, saj vam lahko prinese kar 10.000 €! Dobitek imate lahko tudi, če niste pravilno napovedali niti ene številke.

 

 

Otok piratov - Doživite pravo pustolovščino! Stopite na otok, kjer so pirati nekoč zakopali zaklad. Poiščite ga in vaših je lahko 5.000 €. V vsaki igri je dobitek, le prava polja morate odkriti.

 


Želim prejemati rezultate žrebanj na e-naslov:

Loto
Eurojackpot
Vikinglotto
3x3
Prijavi
Odjavi
cookies