deteljica ikona
Sreča ima novo oblikoPrenesi novo aplikacijo Loterije Slovenije in osvajaj milijone, kjerkoli že si.
Prenesi zdaj

Srečke

Naj se ti nasmehne

Srečka ima najdaljšo tradicijo med igrami Loterije Slovenije. Hitre, zabavne in navihane prinašajo dobro voljo že od leta 1971. So majhna zabava za prav vse. Zdaj imajo osveženo podobo, so polne dobre volje ter lepi trenutkov. Smehljajo se na vam najbližjem prodajnem mestu.

 

SREČNE KOCKE

Srečka SREČNE KOCKE je igra s šestimi igralnimi kockami. Kocke se hitro vrtijo in ko odkrijejo številko 7, presenetijo. Zavrtite kocke in odkrijte glavni dobitek v vrednosti 10.000 €.

Več

ASTROSKOP

Srečka ASTROSKOP je polna presenečenj za ljubitelje horoskopa in rojene pod srečno zvezdo. Vsako znamenje ima svojo srečko, zato boste tako zase kot svoje bližnje med 12 motivi zlahka našli pravo. V seriji je en glavni dobitek po 10.000 €.

Več

 

LEGENDE

Srečka EKSPRES je z vami že 45 let in še vedno takšna, kot jo imate najrajši: nostalgična. Tokratna srečka LEGENDE vas navdušuje s šestimi SUPER JUNAKI, ki prinašajo 3 glavne dobitke po 1.000 €.

Več

 

ZLATA RIBICA

ZLATA RIBICA je srečka, ki prinaša nagrade, s katerimi si lahko izpolnite marsikatero željo. V seriji sta dva glavna dobitka po 20.000 €. Igrajte in si izpolnite želje.

Več

HITRIH 200 €

Družina hitrih srečk je pripravljena za najbolj neučakane. Z novo srečko HITRIH 200 € ste lahko mimogrede bogatejši za 200 €, saj je v skladu kar 400 glavnih dobitkov. Tako kot njena sestrska različica HITRIH 300 € je prav tako radodarna, saj je na eni srečki možnih več dobitkov!

Več

PARALIMPIJKA

Loterija Slovenije je v sodelovanju z Zvezo za šport invalidov Slovenije izdala novo srečko PARALIMPIJKA, ki podpira naše parašportnike na njihovi poti v Tokio. PARALIMPIJKA navdušuje s šestimi parašporti, ki prinašajo kar 20 glavnih dobitkov po 1.000 €. Skupaj za naše junake!

Več

ORIENTALKA

Orientalka je srečka pogumnih raziskovalcev. Zavita v tančico skrivnosti prinaša več kot 110.000 dobitkov. Lov na zaklad pa se lahko konča z glavnim dobitkom v vrednosti 20.000 €. Podrgnite Aldinovo svetilko ali dregnite Tutankamona.

Več

TRIS

Srečka TRIS za navdušene kvartopirce. Razkrijte svoje karte in zadenete lahko glavni dobitek v vrednosti 20.000 €. Tri enake številke v vrstici prinesejo dobitek vrstice. Več dobljenih vrst pomeni več dobitkov. Skoraj tretjina jih je v vrednosti med 4 € in 100 €.

Več

 

 

 

ČAROBNICE

Čarobnica je srečka, zvarjena za veselje v najstrašnejši noči v letu. Prinaša številne dobitke, lahko pa vam pricopra kar 3 glavne dobitke v  vrednosti 10.000 €. Za čarovniške družbe so na voljo tudi paketi NOČ ČAROBNIC s po 4 srečkami.

Več

HITRIH 300 € 

Hitri imajo srečo, zato je tukaj družina hitrih srečk. Z novo srečko HITRIH 300 € ste lahko mimogrede bogatejši za 300 €, saj je v skladu kar 400 glavnih dobitkov. Tako kot njena sestrska različica HITRIH 200 € je prav tako radodarna, saj je na eni srečki možnih več dobitkov!

Več

VELIKONOČKA

Srečka VELIKONOČKA nosi zlata jajčka, saj je vsaka druga dobitna. Če odkrijete 3 enake simbole, je lahko vaš eden od treh glavnih dobitkov v vrednosti 10.000 €.

  Več


 

 

 

HUDA RENTA

Z rentno srečko HUDA RENTA si lahko pripraskate glavni dobitek v obliki mesečne rente 1.000 €, ki ob prevzemu prinaša še dodatnih 10.000 €. Poleg njega sta na voljo še dve renti, po 500 € ali 250 € na mesec, za celih 10 let in še kopica manjših dobitkov. Hudo je zadeti HUDO RENTO!

Več

NOVOLETKA

Novoletka je navdih za iskriva presenečenja pod novoletnim drevescem, z dobrimi željami pa najsrečnejša novoletna kombinacija, ki bo vsakogar osrečila.
Vsaka srečka je namreč dobitna, svoj kanček veselja k novoletnemu vzdušju pa bo pričaralo še 10 glavnih dobitkov po 10.000 €. Že na daleč drugačna je lahko lepo voščilo, ki bo zagotovo prineslo veliko prazničnih radosti.

Več

 

 

 

 

 

MEGA HUDA RENTA

S srečko MEGA HUDA RENTA si lahko pripraskate 2.000 €, ki jih boste prejemali vsak mesec, celih 10 let. Da bo začetek MEGA obdobja še bolj kraljevski pa ob glavnem dobitku prejmete še dodatnih 60.000 €. Še kar MEGASTIČNO, mar ne, zato pohiti po svojo MEGA hudo rento!

Več

ZLATA

ZLATA, ker je najbolj bogata. Glavni dobitek te srečke namreč znaša kar 200.000 €.

Poleg glavnega dobitka je v igri še več kot 69.000 dobitkov in kar pet iger na eni srečki. ZLATA je res zlata.

Več


 

PAKET SREČK

Majhne radosti si zaslužijo veliko pozornosti. Zato Loterija Slovenije ob posebnih priložnostih oblikuje zabave polne PAKETE SREČK. V vsakem paketu vam srečko ali dve podarimo. Paket je tudi odlično darilo. Na voljo na specializiranih prodajnih mestih Loterije Slovenije blizu vas.

Več

 


Želim prejemati rezultate žrebanj na e-naslov:

Loto
Eurojackpot
Vikinglotto
3x3
Prijavi
Odjavi
cookies