deteljica ikona
Sreča ima novo oblikoPrenesi novo aplikacijo Loterije Slovenije in osvajaj milijone, kjerkoli že si.
Prenesi zdaj

Poslanstvo, vizija, vrednote

POSLANSTVO

Ustvarjamo zabavne in varne loterijske igre, ki jim zaupajo udeleženci in splošna javnost.

Kot strateška naložba države skrbimo za družbeno odgovorno prirejanje iger ter sofinanciramo slovenske invalidske, humanitarne in športne organizacije.

 

Pozicija

Osrednji prireditelj loterijskih iger v Sloveniji.

 

VIZIJA

Naše igre bodo postale del popularne kulture v Sloveniji. Ljudje jih bodo radi igrali, vsi segmenti družbe pa jih bodo sprejemali kot varne in z dobrodelnim učinkom.

 

VREDNOTE

Proaktivnost

Smo družba, ki vodi z zgledom. Sami prevzemamo odgovornost za svoja dejanja. Smo razvojno naravnani, razmišljamo zunaj okvirjev ter smo vedno prilagodljivi pri uvajanju novosti in sprememb.

 

Skrbnost

Zavedamo se svojega vpliva osrednjega prireditelja iger na srečo. Igre prirejamo v skladu z najvišjimi standardi. Znamo prisluhniti in se potrudimo razumeti. Predlagamo poštene rešitve ter spoštujemo interese udeležencev iger, prejemnikov koncesijskih sredstev, zaposlenih, lastnikov in širše družbe.

 

Transparentnost

Smo družba ljudi z integriteto: govorimo, kar mislimo, in delamo, kar govorimo. Naši motivi, sporočila in dejanja so etični. Oblikujemo pregledne rešitve in urejeno okolje, ki ga odlikujejo brezkompromisna varnost informacij, procesov in osebnih podatkov ter najvišji standardi kakovostnega prirejanja iger.Želim prejemati rezultate žrebanj na e-naslov:

Loto
Eurojackpot
Vikinglotto
3x3
Prijavi
Odjavi
cookies